BAGELS & BEANS AMSTERDAM FERDINAND BOL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Amsterdam Ferdinand Bol. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 14:01 Aardige bezorger! En weer lekker eten.
30 nov 2022 om 3:01 De bagels waren koud en hard,terwijl ik een warme bagels had besteld, wel jammer
21 nov 2022 om 14:33 De sap zou met een Royal Jelly Shot komen (de reden voor mij om die te kiezen) maar die zat er niet bij. Bagel was lekker. De vorige keer was alles goed, maar de keer daarvoor was mijn sap niet goed afgesloten en lag alles door de tas van de bezorger
3 mrt 2022 om 13:51 Ik had mangosap besteld van €4,15, en je krijgt echt een heel klein glaasje. Een prijs van €1,50 was passender geweest voor de hoeveelheid die je krijgt. Bagel was lekker.
25 feb 2022 om 15:34 Besteld om 11 uur om om 13:00 te laten bezorgen. Bestelling kwam pas 13:35. Broodje was nattig, maar smaak goed.
19 feb 2022 om 13:08 Teleurgesteld is een understatement 15 euro, droge bagel + sapmet twee kleine plakjes bacon en de rest van de topping lag ernaast maar was toch zo weinig dus had geen verschil gemaakt. Kleine sap is letterlijk een paar ML aan slappe waterige sap. Bah
5 dec 2021 om 8:28 Duurde 1,5 uur!
4 okt 2021 om 14:04 Lekker en warm
21 jun 2021 om 14:41 Wel de volgende keer graag een rietje bij ijskoffies. Die heb ik zelf niet in huis.
19 jun 2021 om 14:45 er zaten 2 lange haren in m’n eten. Heel onhygiënisch, jammer.
15 jun 2021 om 14:25 Took a while, but was according to the timer on my phone, so that was fine. There was barely any ham on my bagel, so that was kind of dissapointing.